Vehicle Entrance Solutions

Speedgates voor zorgeloos en intensief gebruik, jaar na jaar

Een goede, veilige en zorgeloze entree voor in- en uitgaand verkeer terwijl onbevoegden geen toegang hebben, dat is wat een speedgate u biedt bij terreinen en gebouwen. HTC heeft specifieke oplossingen voor iedere situatie, van beperkt tot super intensief gebruik. Het realiseren van een goede oplossing start met deskundig advies en ondersteuning.

Relevant voor

VVE / Appartementen

VVE / Appartementen

HTC heeft ruim 30 jaar ervaring met voertuig entrees voor appartement complexen. De experts HTC adviseren VVE’s graag over oplossingen voor een veilige, mooie en gebruiksvriendelijke voertuig entree…

Architecten

Architecten

Voor wie met de auto aankomt is de voertuig toegang de eerste “wauw” van het gebouw. Voor deze ‘wauw’ heeft u een speedgate nodig die volledig integreert met de architectuur. Om dit mogelijk te maken werkt HTC graag samen met architecten…

Commercieel parkeren

Commercieel parkeren

Als aanbieder van commercieel parkeren wilt u uw klanten verzekeren van een veilige parkeergelegenheid. Een speedgate heeft hier een belangrijk aandeel in. Met de speedgates van HTC heeft u een toegangsbeveiliging die snel is en permanent werkt…

Overheid

Overheid

Van gemeentelijke parkeerterreinen tot gevangenissen en ambassades. Elke overheidsinstantie heeft zijn eigen karakter en procedures. HTC heeft ervaring met de adequate beveiliging van verschillende soorten terreinen en gebouwen, maar…

Bouw

Bouw

Beveiliging van de voertuig toegang van projecten die worden gebouwd én beveiliging van de bouwterreinen zelf. In beide situaties ondersteunt HTC aannemers om succesvol te bouwen, alsook bij de realisatie van circulaire doelen.

Een zorgeloze toegang begint met een goed ontwerp

Een goede entree begint bij de juiste inrichting en dimensionering. Om dit te realiseren biedt HTC de klanten uitgebreide ondersteuning. Samen met de klant wordt gekeken naar de beste oplossing gegeven de situatie.

Eerst onderzoeken wij de wensen van de klant. Welke eisen stellen de locatie en de toegangs controle? Wat is de gewenste performance en beveiligingsniveau? Op basis van deze gegevens geeft HTC advies over de opstelling en welk type speedgate hierbij bij past. Daarnaast adviseren wij ook over andere elementen die belangrijk zijn voor een goede verkeersstroom. Denk daarbij aan de locatie van eventuele aanmeldzuilen, stopstrepen, bescherm- en begeleidingselementen en de belijning. Vervolgens worden de producten geproduceerd: de speedgate, een eventuele loopdeur, additioneel hekwerk en andere aanvullende elementen.

Beveiligde toegang tot terreinen

Bedrijfsterreinen verschillen sterk en daarmee ook de benodigde toegang.  Gaat het alleen om personenauto’s of juist om vrachtwagen combinaties? Dat vraagt om een geheel verschillende aanpak met een ander soort beveiliging.

HTC levert oplossingen voor commerciële, parkeer- en logistieke terreinen, maar ook fabrieks-, haven- en bedrijfsterreinen waarbij de entree niet alleen toegang verleent maar ook de basis is voor het aansturen van geautomatiseerde afhandeling voor het laden en lossen van vrachtwagens. De speedgate die vaak toegepast wordt voor terreinen is de speedgate Xentry STS  of de Xentry 2BM.

Beveiligde toegang tot gebouwen

Gebouwen stellen specifieke eisen aan de toegangsoplossing, zoals beperkte ruimte voor het product of de voertuigen en de bouwkundige integratie. Ook esthetische wensen spelen een belangrijk rol, daarnaast zijn er nog de eisen op het gebied van beveiliging, veiligheid en performance.

 Ieder pand is anders, goede integratie van de speedgate vraagt vaak om additioneel hekwerk en voor een goede scheiding van verkeersstromen, loopdeuren voor fietsers en voetgangers. Daarnaast kennen veel parkeerdekken lange op- & afritten wat vraagt om speciale voorzieningen. HTC biedt een vehicle entrance solution voor al deze situaties.

Onze andere solutions

Heeft u een architecturale, mobiele of high security solution nodig? Een entree van HTC biedt u in alle situaties een veilige en gebruiksvriendelijke voertuig entree.

Speedgate as a service

Bij dit model krijgt u een speedgate tegen een vast bedrag per maand. HTC blijft de eigenaar en verantwoordelijk voor service, onderhoud en recycling.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!