Industrie

Beveiligde toegang en controle

De aard van de activiteiten op een industrieterrein vraagt om een toegangscontrole met zeer hoge beveiliging. Tegelijkertijd is er veel verkeer van in- en uitgaande leveringen. Daarnaast kan de omgeving “belastend” zijn voor geïnstalleerde systemen. Een robuuste en veilige entree met voldoende capaciteit is daarom een must.

Relevant voor

Betrouwbare oplossing voor een industrieterrein

De beveiliging van de entree voor een industrieterrein vraagt om specifieke oplossingen, voor grote vrachtwagens en speciaal transport. HTC biedt u professionele oplossingen die hun waarde elke dag weer bewijzen.

De inrichting van de voertuig entree hoort gebruiksvriendelijk te zijn voor chauffeurs, dit voorkomt schade bij in- en uitrijden. De trackless speedgates van HTC zijn ideaal in perimeter situaties. Doordat er geen geleiding aan de boven- of onderzijde is, waardoor er geen belemmering is op het wegdek of in de hoogte. De oppervlakte behandeling van onze speedgates wordt afgestemd op de belasting van de omgevingen (zoals vervuiling, zout etc) zodat ze blijvend geschikt zijn voor intensief gebruik. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn de speedgates uitvoerbaar vanaf 4 m tot 12 m breed. En met onze servicepakketten is technisch beheer op afstand mogelijk.

Extra beveiligde terreinen

Chemische fabrieken en andere plants hebben vaak een verhoogd veiligheidsprofiel. Onze RSE adviseurs hebben de kennis voor een veilige inrichting van de toegang.Voor een verhoogde beveiliging en goede afhandeling van in- en uitgaand verkeer.

HTC heeft veel ervaring met toegangssluizen voor vrachtverkeer, waarbij 2 speedgates achter elkaar worden geplaatst. Speedgates lenen zich uitstekend voor het plaatsen in sluizen door hun snelheid en doordat de vleugels zich openen in het verlengde van de rijbaan. Uiteraard is ook de installatie en service afdeling van HTC gewend om te werken op sites met strenge toegangscontrole en veiligheidsinstructies. Voor een hoge beveiliging zijn  de volgende high security oplossingen aan te raden.

  • Combinatie van Speedgates met bollards en blockers tegen ramkraak met auto’s
  • Speedgates met RC2,3,4 & 5 certificering voor de beveiliging tegen personen

Performance procurement

Als industriële partij wilt u zekerheid over de beschikbaarheid van uw speedgate. Ons model ‘Speedgates as a Service” is dan een interessante optie. Hiermee bent u zonder grote investering verzekerd van een goed werkende entree.

Hoe werkt het speedgate as a service model? HTC plaatst de speedgate en blijft de eigenaar, u betaalt een vast bedrag over een bepaalde periode. Gedurende deze contractperiode bent u verzekerd van de beschikbaarheid en veiligheid van de installatie. Met deze oplossing krijgt u een goed werkende voertuig entree waar u geen zorgen over heeft. En dat zonder hoge investeringskosten. Bovendien voldoet het Speedgate as a Service model aan de eisen die de circulaire economie aan bedrijven gaat stellen.

Tijdelijke beveiliging van industrieterreinen

De mobiele oplossingen van HTC zijn een uitkomst wanneer er snel een tijdelijke beveiligde toegang nodig is. Bijvoorbeeld als de toegangspoort is aangereden of uitgevallen, of er een tijdelijke toegang nodig is voor bouwverkeer.

HTC heeft een reeks aan oplossingen ontwikkeld die geschikt zijn voor tijdelijke inzet bij locaties. Van “snel te plaatsen voor een paar dagen” tot “integreerbaar in een bouwweg”. HTC levert deze systemen, partners zorgen voor de verhuur ervan. Op de pagina mobile solutions staan de diverse tijdelijke opties beschreven.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!