TrackLESS is MORE

HTC Parking+Security introduceert de nieuwe Xentry® Speedgate STS Super Trackless; alleskunner onder de Speedgates.

Ongekende doorrijdbreedte

De Xentry® Speedgate STS Super Trackless heeft een doorrijdbreedte tot bijna 12 meter. Waar vroeger 2 Speedgates nodig waren, volstaat nu 1 Speedgate. En in tegenstelling tot een schuifhek vraagt de poort geen ruimte aan de zijkant bij openstand. De panelen van de Super Trackless vouwen zich compact op tussen de kolommen waardoor je een maximale doorrijdbreedte krijgt.

Besparing op civiele kosten en snelle installatie

De nieuwe Xentry® Speedgate heeft geen boven- of ondergeleiding, er hoeft dus niet over de gehele rijbaanbreedte gegraven te worden. De installatie kan vlot verlopen met als groot voordeel dat de toegang tot het terrein mogelijk blijft.

Naadloze aansluiting hekwerk

Deze Speedgate kan geleverd worden tot een hoogte van 3 meter met als resultaat een naadloze aansluiting met het hekwerk. Ook een hellingshoek is geen probleem, de Super Trackless kan onder een hellingshoek in lijn gemonteerd worden.

Veilige, effectieve oplossing

De Xentry® Speedgate STS Super Trackless voldoet volledig aan de EN 13241-1 norm. Binnen deze richtlijnen is de veiligheid van personen en voertuigen gegarandeerd. De Super Trackless vindt zijn toepassing o.a. in de havens, bij distributiecentra en luchthavens. Ook in gebieden waar veel gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld sneeuwschuivers biedt de Super Trackless uitkomst.

Kortom: LESS IS MORE: deze veelzijdige Speedgate heeft u veel meer te bieden dan een schuifpoort of standaard Speedgate. Bel of mail voor meer informatie: 088 027 70 88 of sales@htc-ps.com


Terug naar overzicht