Mobile Solutions

Beveiliging van tijdelijke locaties

Tijdelijke locaties zoals kampen, conventies, evenementen of bouwterreinen hebben door de aard van hun activiteiten vaak adequate beveiliging nodig. Continue afsluiting samen met geautomatiseerde toegangscontrole vraagt om systemen die 24/7 automatisch kunnen werken. HTC heeft specifieke oplossingen voor iedere locatie.

Relevant voor

Evenementen

Evenementen

Tijdelijke toegang bij LowLands in Biddinghuizen

Bouw

Bouw

Overheid

Overheid

Van gemeentelijke parkeerterreinen tot gevangenissen en ambassades. Elke overheidsinstantie heeft zijn eigen karakter en procedures. HTC heeft ervaring met de adequate beveiliging van verschillende soorten terreinen…

Industrie

Industrie

Tijdelijke toegang voor grootonderhoud bij Yara Sluiskil

Checkpoint: defensie, marechaussee en politie

Checkpoint is een voertuig entreesysteem in een 20’ container. Hij is geschikt voor het hogere geweld spectrum. Dit product is daarom bij uitstek geschikt voor militaire basis van defensie en voor de inzet bij calamiteiten door marechaussee en politie.

Checkpoint bevat een zware Speedgate die geplaatst is in een 20’ container. De speedgate kan voorzien worden van ballistische bescherming. Checkpoint is bijzonder snel te plaatsen en operationeel te maken, mede door de geïntegreerde oprijkleppen. De speedgate kan volledig automatisch opereren.

Xentry Mobile: evenementen en hoog risico activiteiten

De Xentry Mobile kan direct op de openbare weg geplaatst worden en is daarmee zeer geschikt voor festivals en conventies, maar ook voor activiteiten met een hoger risicoprofiel, zoals een tijdelijk ziekenhuis of waardetransport.

De Xentry Mobile bestaat uit een 20’ container platform met een speedgate dat plug & play kan worden geplaatst en functioneren. De Xentry Mobile is volledig beveiligd en daarom ook goed te gebruiken in gebieden met veel publiek. De bediening van de speedgate gaat handmatig of op afstand of met een extern TCS (Toegang Controle Systeem). Uitrijden kan volledig automatisch met ingebouwde laserscanners.

Xentry on Site: bouwlocaties

Voor bouwlocaties is de Xentry on Site ontwikkeld. Permanent gesloten en afgeschermd zijn is binnenstedelijk vaak vereist. Het vraagt om een brede toegang waar groot en zwaar bouwverkeer ongehinderd in krappe situaties het terrein op kan komen en die veilig kan opereren in een publieke omgeving.

De Xentry on Site bestaat uit één geheel, dat eenvoudig wordt ingegraven zodat de bouwweg ononderbroken kan worden doorgetrokken. De bediening van de speedgate gaat handmatig op afstand of met een extern TCS (Toegangs controle systeem). Het sluiten en uitrijden is geautomatiseerd.

Xentry STS: eenvoudige beveiliging van terreinen

De Xentry STS is een speedgate die wordt geplaatst op een tijdelijke fundatie. Deze oplossing is geschikt voor locaties onder toezicht.

De delen van de speedgate Xentry STS worden geplaatst op een tijdelijke fundatie. Deze fundatie kan op een wegdek geïnstalleerd worden, vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van stelcon platen. De bediening gaat op afstand of met een extern TCS (Toegang Controle Systeem).

Onze andere solutions

Heeft u een architecturale, mobiele, high security of algemene vehicle entrance solution nodig? HTC
biedt u in alle situaties een veilige en gebruiksvriendelijke voertuigentree.

Speedgate as a service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar.
Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7
ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor je project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!