PEVAC

Zorgeloos toegang. Altijd, met een HTC.

HTC levert Pevac bollards, blockers en slagbomen. De Pevac producten staan bekend om hun robuustheid én snelheid. Wij produceren bedrijfszekere modellen voor verschillende dreigingsniveaus.

Unieke eigenschappen van Pevac bollards, road blockers en slagbomen

Robuust

En vandaalbestendig

Snel

Effectieve verkeersregeling of bescherming

Wereldwijd toegepast

In allerlei markten

Unieke eigenschappen van Pevac bollards, road blockers en slagbomen

Crashtest gecertificeerd

Amerikaanse DOS rating (K4-K8-K12) of de Europese PAS-68 (tot 7500 kg @ 80km/u)

Ontworpen voor verschillende dreigingsniveaus

Van hoge impact tot extreme impact

Bedrijfszeker

Bediening met alle gebruikelijke besturingssystemen

Pevac road blockers, bollards en slagbomen

De producten van Pevac zijn al jaren een zekerheid op het gebied van bescherming, veilige afsluiting en verkeersregulering. Bij HTC bent u aan het goede adres voor de road blockers, bollards en slagbomen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met de producten van Pevac.

Snelle verkeersregulering en bescherming

De road blockers, bollards en slagbomen van Pevac worden wereldwijd toegepast in allerlei markten. De producten zijn robuust en vandaalbestendig en geschikt voor verkeersregulering en bescherming. De slagbomen sluiten en openen snel en zijn gemakkelijk te bedienen. Net als de road blockers en bollards zijn de slagbomen te bedienen met alle gebruikelijke besturingssystemen. Alle producten zijn te verkrijgen in een omgevingsvriendelijk design of juist in met high security uitstraling.

Effectieve beveiliging

De producten zijn ontworpen voor verschillende dreig niveaus. Van hoge impact tot extreme impact. De producten zijn optioneel crashtest gecertificeerd verkrijgbaar: Amerikaanse DOS rating (K4-K8-K12) of de Europese PAS-68 (tot 7500 kg @ 80km/u). Voor de hoogste beveiliging is een combinatie van Pevac producten met speedgates mogelijk. Onze gecertificeerde RSE adviseurs geven u hierin advies. U leest er meer over op onze pagina  High Security Solutions.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je inzending