Speedgate as a Service, een toekomstgerichte oplossing

Speedgate as a Service is het aanbod van HTC waarbij u geen speedgate koopt, maar u alleen betaalt voor het gebruik.

Ook ontfermt HTC zich over hergebruik en recycling van het product en de materialen. Daarmee voldoet u aan uw toekomstige verplichtingen op het gebied van milieu en circulariteit. Met dit aanbod kunnen we met elkaar werken aan het goed doorgeven van onze planeet aan de volgende generatie.

play_arrow_24px

Betaal voor wat u gebruikt

Omdat bij Speedgate as a Service de speedgate in eigendom van HTC blijft, hoeft u geen grote investering te doen.

Het product blijft eigendom van HTC, u hoeft daarom niet te investeren in het product, maar u betaalt alleen voor de prestatie die het product aan u levert. Voor een VVE betekent dit niet meer sparen voor vervanging en onderhoud, maar een vast bedrag/maand voor de bewoners die er gebruik van maken en voor commerciële partijen betekent het een verschuiving van Capex naar Opex.

Gegarandeerde prestatie

We spreken een gegarandeerde prestatie af in de vorm van beschikbaarheid en veiligheid. Halen we die niet dan krijgt u “geld terug”.

Het betekent dat we ervoor zorgen dat de Speedgate aan het einde van de contractperiode nog even goed presteert als net na levering. Wij kunnen daarvoor instaan omdat we de locatie goed inrichten, een zeer hoogwaardig product neerzetten én service en onderhoud slim aanpakken met behulp van ons IOT systeem Xense. U kunt dat zelf online volgen én we rapporteren dat ieder jaar.

Duurzaam product

Een product is praktisch gezien duurzaam wanneer het lang kan worden gebruikt, onderdelen en materialen kunnen worden hergebruikt en het weinig energie en onderhoud nodig heeft.

Een goede inrichting van de locatie en goed onderhoud voorkomen reparatie. Reparatie delen en teruggenomen Speedgates worden zoveel mogelijk gerefurbished en weer heringezet. Dat verkleint enorm de CO2 emissie voor creëren van nieuwe grondstoffen. Ook het slim beheren van de Speedgates door het voorkomen van storing ritten draagt daaraan bij. Lees meer over de duurzame visie van HTC op sustainable speedgate.

Speedgate as a Service bij Schiphol Express

Speedgate as a Service is dé oplossing voor Schiphol Express. Lees meer!

Productie in Nederland

Met een eigen productielocatie in Nederland is HTC flexibel in het design en snel met de service en dienstverlening.

Slimme service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Zo kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

Meer weten over Speedgate as a Service?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!