Architecten

Speedgates die naadloos aansluiten op de architectuur

Voor wie met de auto aankomt is de voertuig toegang de eerste “wauw” van het gebouw. Voor deze ‘wauw’ heeft u een speedgate nodig die volledig integreert met de architectuur. Om dit mogelijk te maken werkt HTC graag samen met architecten. HTC vertaalt daarbij een architectonisch beeld in een technisch realiseerbaar product dat voldoet aan de hoogste performance en veiligheidseisen.

Relevant voor

Amsterdamse Poort P23 Amsterdam

Amsterdamse Poort P23 Amsterdam

Stadskantoor Hengelo

Stadskantoor Hengelo

Plantion Ede

Plantion Ede

VVE pand Den Haag

VVE pand Den Haag

De Kroon Schedeldoekshaven Den Haag

De Kroon Schedeldoekshaven Den Haag

The Wall Utrecht

The Wall Utrecht

Apple Park

Apple Park

Raad van State Den Haag

Raad van State Den Haag

Leveranciers ingang, Winkel Londen

Leveranciers ingang, Winkel Londen

Plantion Ede

Plantion Ede

Strakke basis met hoogwaardige afwerking

De technische onderdelen en de bekabeling worden door HTC onzichtbaar verwerkt in de speedgate. Hierdoor hebben de speedgates een fraai en strak uiterlijk.

Om de speedgates een strak design te geven zijn de motoren en aandrijvingen weggewerkt in de kolommen. De bekabeling gaat door kokers en scharnieren. Daarnaast gebruikt HTC voor de productie van de speedgates hoogwaardige materialen die duurzaam zijn afgewerkt (verzinken / scoperen en 2 a 3 maal poedercoaten). Onderdelen zoals scharnieren zijn speciaal vormgegeven en HTC laat deze in eigen beheer maken. Met als resultaat een veilige, fraaie en hoogwaardige speedgate.

Het design van de speedgate

Voor een perfecte entree kunt u het design van de speedgate laten aansluiten op het gebouw. Voor het design kunt u verschillende architectuur elementen aan het basisplatform van de speedgate toevoegen.

Voor deze design speedgates dienen Xentry 3, Xentry 3 gevel en 2TP als basisplatform. Het basisplatform is sterk genoeg om elementen van verschillende materialen te dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos: roosters, hout, glas, geperforeerde platen. Hiermee ontwerp u het design van de speedgate. Door het sterke basisplatform behouden de speedgates hun functionaliteit en veiligheid. Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk de fotogalerie in de header en onze projecten in de praktijk. Een recent voorbeeld is het project Little C in Rotterdam waarvoor HTC de inrichting van de parkeergarage heeft verzorgd.

Assistentie en ondersteuning voor architecten

Bij het ontwerpen van een voertuig entree komt veel kijken. U heeft verstand van architectuur, wij hebben 30 jaar ervaring met voertuig entrees.

We ondersteunen u met het dimensioneren en inrichten van de voertuigentree op basis van zaken als capaciteit en aard van het verkeer. Ook denken wij met u mee over het effectief scheiden van verkeersstromen. Uiteraard ondersteund HTC BIM en kunnen we geheel in Revit werken. Daarnaast denken we graag mee met opdrachtgevers die toekomstgericht willen bouwen. Met Speedgate as a Service, verlagen we de aanneemsom, blijft de waarde van systemen op peil en wordt voldaan aan toenemende eisen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor uw bericht!