OVERHEID

Beveiligde toegang voor gebouwen, terreinen en high security locaties

Van gemeentelijke parkeerterreinen tot gevangenissen en ambassades. Elke overheidsinstantie heeft zijn eigen karakter en procedures. HTC heeft ervaring met de adequate beveiliging van verschillende soorten terreinen en gebouwen, maar ook met de verschillende contractvormen voor verwerving en serviceverlening. Daarnaast biedt HTC voor zowel producten als diensten steeds meer “circulaire oplossingen”.

Relevant voor

Bus locatie Amsterdam

Bus locatie Amsterdam

Stadskantoor Hengelo

Stadskantoor Hengelo

Politie Amsterdam-Amstellland

Politie Amsterdam-Amstellland

Politie Amsterdam-Amstellland

Kroon Schedeledoekshaven Den Haag

Kroon Schedeledoekshaven Den Haag

Dagelijkse toegang tot terreinen en gebouwen

Als rijksoverheid kunt u in alle gevallen bij HTC terecht voor de dagelijkse toegang tot terreinen en gebouwen. Van gemeentelijke parkeerterreinen, parkeergarages, haventerreinen, truck parkeerplaatsen tot terreinen van Rijkswaterstaat.

Al deze overheidslocaties vragen om betrouwbare oplossingen voor een beveiligde toegang. Een oplossing waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking. De professionele service organisatie van HTC en het slimme IoT systeem Xense staan borg voor de werking van uw speedgate. Zo kunt u de speedgate zorgeloos gebruiken. En met ons slimme IoT systeem Xense is zelfs volledig technisch beheer op afstand mogelijk.

Gevangenissen en rechtbanken

Het beveiligen van high security locaties als gevangenissen en rechtbanken vraagt om gespecialiseerde oplossingen. De gecertificeerde RSE adviseurs van HTC adviseren u bij de inrichting van een  voertuigentree met extra hoge beveiliging.

Door gebruik te maken van een combinatie van speedgates, bollards en roadblockers kan HTC een veilige oplossing bieden voor alle situaties, bijvoorbeeld in het geval van dreigingen van personen en voertuigen. Onze RSE adviseurs zijn gespecialiseerd in de inrichting van entrees waarbij een verhoogde beveiliging nodig is. Hiervoor heeft HTC diverse gecertificeerde high security oplossingen in het assortiment, zoals (RC2, 3, 4 & 5) en FB6 ballistische bescherming, PAS68 en K12 Bollards & Roadblockers. Ook kan HTC deelnemen in DMBO-projecten.

Ambassades, ministeries, gemeente- & provinciehuizen

Veel overheidsgebouwen zijn een “landmark” en worden door architecten met zorg ontworpen. Dit stelt extra eisen aan het design van de voertuigentree.

Bij deze “landmarks” is het wenselijk om het design van de speedgate te verenigen met de operationele en security eisen. HTC heeft daarom vele opties om een speedgate uit te breiden met architecturale elementen. Wij denken mee en geven architecten alle mogelijkheden om een speedgate te ontwerpen die perfect aansluit op de architectuur van het gebouw.

Beveiliging van tijdelijke locaties, conventies & ramplocaties

In een aantal gevallen is een tijdelijke beveiliging nodig. Zoals bij tijdelijke ziekenhuizen, speciaal beveiligde transporten van DNB, conventies met hoge buitenlandse delegaties. De Xentry Mobile heeft hier al vaak zijn waarde bewezen.

Voor het hoog geweld spectrum werkt HTC samen met defensie aan de ontwikkeling van Checkpoint. Dit checkpoint wordt ontwikkeld als een “basis van de toekomst” voor internationale missies van Nederlandse militairen.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!