HomeProductenSpeedgates

SPEEDGATES

Zorgeloos toegang tot uw gebouw of terrein. Altijd en overal.

Alle Speedgates

De speedgates van HTC zijn toegangsregulering en beveiliging in één. Dit vouwhek opent en sluit geruisloos en tot 10 keer sneller dan andere elektrische poorten. Ze zijn veilig, gecertificeerd, robuust en met oog voor design gemaakt.

Unieke eigenschappen van HTC Speedgates

Modulair & oog voor detail

Aanpasbaar aan ontwerpvraag en looks van het gebouw

Snel en geruisloos

10 keer sneller openen en sluiten.

Plug & play geleverd

En IP-based.

Unieke eigenschappen van HTC Speedgates

RC4 en RC5 gecertificeerd

Gecertificeerd door SKG-IKOB. Inbraakwerend t/m RC5 volgens EN 1627:2011 en NEN 5096:2012+ A1:2015

Beplating FB4 en FB6 gecertificeerd

Kogelwerend t/m FB6 volgens DIN-EN 1522

Extreem veilig

TÜV- en SKG-gecertificeerd volgens EN 13241-1:2011

HTC Parking & Security Xentry Speedgates

HTC parking & security is specialist in het ontwikkelen van Xentry Speedgates, waarin wij design en veiligheid combineren. Onze speedgates zijn uniek door materiaalkeuze, snelheid en veiligheid. Zo zijn ze TÜV en SKG gecertificeerd. Deze speedgates, ook wel vouwhekken genoemd, zijn poort en beveiliging in één: snel, geruisloos, robuust en betrouwbaar.

Veilige entree voor auto’s

Een speedgate is een poort en beveiliging in één, dit maakt ze tot de voordeligste oplossing voor een voertuig entree. Deze entree voor auto’s en andere voertuigen is snel en geruisloos en opent 10x sneller dan een schuifhek. Dit maakt hem uitermate geschikt als veilige entree voor voertuigen, de snelheid voorkomt dat onbevoegden met de auto ‘meelopen’. De speedgates van HTC zijn TÜV- en SKG-gecertificeerd volgens EN 13241-1:2011. We hebben Vehicle Entrance Solution voor alle markten, van commerciële parkeergarages en de bouw tot particulieren.

Speedgates aanpasbaar aan het ontwerp

Doordat de Xentry Speedgates modulair zijn opgebouwd zijn ze aan te passen aan de ontwerp vraag. Een speedgate kan helemaal worden afgestemd op de architectuur van het gebouw. We hebben design oplossingen speciaal voor architecten maar ook bijvoorbeeld voor particuliere parkeergarages en appartementen complexen. De Xentry speedgates van HTC worden plug and play en IP-based geleverd. 

Extra hoge beveiliging

HTC heeft diverse High Security Solutions die voldoen aan de hoogste eisen van beveiliging van de voertuig entree. Ook hebben wij gecertificeerde RSE adviseurs in dienst die u helpen bij een veiligheidsplan.  Zo kunnen wij Xentry speedgates leveren die zijn uit te breiden met de volgende certificeringen: 

  • RC4 en RC5 door SKG-IKOB: inbraakwerend t/m RC5 volgens EN 1627:2011 en NEN 5096:2012+ A1:2015.
  • FB4 en FB6 gecertificeerde beplating: kogelwerend t/m FB6 volgens DIN-EN 1522

Mobiele en tijdelijke speedgates

Wanneer u een tijdelijke speedgate zoekt biedt HTC een aantal Mobile Solutions. Deze zijn onder andere geschikt voor locaties van tijdelijke evenementen, bouwlocaties en defensie. Onder onze mobile solutions vallen de producten Checkpoint, Xentry mobile, Xentry STS en Xentry on Site.

 

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je inzending