Commercieel parkeren

Speedgates voor intensief gebruik

Als aanbieder van commercieel parkeren wilt u uw klanten verzekeren van een veilige parkeergelegenheid. Een speedgate heeft hier een belangrijk aandeel in. Met de speedgates van HTC heeft u een toegangsbeveiliging die snel is en permanent werkt, ook bij intensief gebruik.

Relevant voor

Parkeergarage Hoptille Amsterdam

Parkeergarage Hoptille Amsterdam

Amsterdamse Poort P23 Amsterdam

Amsterdamse Poort P23 Amsterdam

Parkeergarage Turfschip Breda

Parkeergarage Turfschip Breda

Parkeergarage Sportzone Dordtrecht

Parkeergarage Sportzone Dordtrecht

HTC speedgates voor intensief gebruik

Een speedgate voor een commerciële parkeergelegenheid wordt intensief en permanent gebruikt. De klanten willen daarnaast dat hun auto of voertuig veilig wordt gestald. Dit stelt extra hoge eisen aan de speedgate.

Als u voor HTC kiest, kiest u voor 30 jaar ervaring met het inrichten van entrees voor commerciële parkeergelegenheden. De speedgates van HTC zijn speciaal ontwikkeld voor een intensief gebruik, gedurende langere tijd achter elkaar. Ze leveren daarmee de constante performance die nodig is voor een veilige entree. Door de hoge kwaliteit hebben de HTC speedgates een lange levensduur en vragen ze minder onderhoud. Dit maakt dat de TCO (Total Cost of Ownership) lager zijn in vergelijking met andere producten in de markt.

De parkeer beleving start bij de entree

Veel gemeente hechten waarde aan hoogwaardige parkeerlocaties om een aantrekkelijke binnenstad te creëren. die beleving begint bij de aanblik en entree van de parkeerlocatie. HTC biedt architecten daarom veel mogelijkheden om van die entree de eerste “wauw van het gebouw” te maken.

De opbouw van de speedgates, waarbij alle techniek in de structural parts zijn opgenomen zorgen al voor een strak en hoogwaardig beeld. Door de invulling van de vleugels en de kleurstelling goed te kiezen kan de juiste beleving worden gecreëerd. HTC biedt hiervoor een veelheid aan mogelijkheden, waarbij er tevens invulling kan worden gegeven aan alle functionele eisen.

Technisch beheer op afstand door 24/7 monitoring

Technisch beheer op afstand, inzage in de prestatie van uw speedgate(s) én 24/7 ondersteuning en support. Het is allemaal mogelijk met de slimme service Xense van HTC.

Als beheerder van een commerciële parkeergelegenheid wilt u stilstand voorkomen. Met de slimme service van Xense biedt de serviceorganisatie van HTC u 24/7 ondersteuning. Zowel fysiek als via diagnose en support op afstand. Ook levert het Xense systeem een gedetailleerde gebruikers reportage, en maakt volledig technisch beheer op afstand mogelijk. Op verzoek traint HTC uw servicedienst in het gebruik van Xense en/of het verlenen van 1e lijns service.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!