High Security Solutions

Verhoogde beveiliging van de voertuigentree met speedgates, bollards & blockers

Hoog risico locaties hebben een voertuigentree nodig met verhoogde bescherming. De high security solutions van HTC bieden in deze situaties een oplossing. Met een combinatie van speedgates en bollards of blockers heeft u een optimale bescherming tegen inbraak, uitbraak, klein kaliber vuurwapens en het rammen door voertuigen.

Relevant voor

Gebouw van Min Justitie en Veiligheid

Gebouw van Min Justitie en Veiligheid

Beveiligde entree van het politiebureau in Den Haag.

PI Sassenheim

PI Sassenheim

PI Sassenheim

PI Tilburg

PI Tilburg

PI Tilburg

Burj Al Arab

Burj Al Arab

Road blocker bij de Burj Al Arab in Dubai

Doelmatige beveiliging start met een goed plan

Het creëren van doelmatige beveiliging start met een helder doel, de gediplomeerd RSE adviseurs kunnen u van daaruit helpen met een plan voor schillen en de invulling daarvan met producten. 

Het maken van een doelmatige beveiliging begint met de inventarisatie van het doel. Wat zijn de risico’s en welke beveiligingsschillen zijn hiervoor nodig? De gecertificeerde RSE adviseurs van HTC helpen u met de opstelling van een plan. Voor de beveiligingsschillen wordt vaak gebruik gemaakt van een combinatie van speedgates, bollards en blockers voor een optimale beveiliging. HTC heeft als enige leverancier, alle certificaten en de combinatie om de beveiliging tegen inbraak (RC) te combineren met de beveiliging tegen klein kaliber wapen (FB6). Speedgates worden daarbij zowel statisch (duwkracht) alswel dynamisch (aanval met gereedschap gedurende een bepaalde tijd) getest.

RC2,3 4&5 en FB6 certificering van de speedgates.
HTC heeft als enige leverancier, alle certificaten en de combinatie om de beveiliging tegen inbraak (RC) te combineren met de beveiliging tegen klein kaliber wapen (FB6). Speedgates worden daarbij zowel statisch (duwkracht) alswel dynamisch (aanval met gereedschap gedurende een bepaalde tijd) getest.

Integratie bij terreinen & gebouwen

Integratie van de beveiliging in de voertuigtoegang met de rest van de beveiligingsschil is essentieel. Niet alleen op het gebied van beveiligingsmaatregelen, maar ook op het gebied van architectuur en esthetiek.  Het maakt onderdeel uit van het plan waarvoor HTC zorg kan dragen:

  • Het leveren van gecertificeerde loopdeuren (RC2, RC3) en aangrenzend hekwerk
  • Het plaatsen van extra overklim beveiliging
  • Het plaatsen van sensoren voor braakdetectie in de panelen
  • Het aanpassen van beplating en ontwerp
  • Gecertificeerde versies met “open panelen” mogelijk op RC2 en RC3 niveau

Onze andere solutions

Heeft u een architecturale, mobiele, high security of algemene vehicle entrance solution nodig? HTC biedt u in alle situaties een veilige en gebruiksvriendelijke voertuigentree.

Speedgate as a service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!