Particulier

Professionele en veilige toegang voor particulier terrein

Het prettige idee dat uw parkeergarage of terrein veilig is en het gevoel van comfort wanneer u het betreedt.

Relevant voor

De ultieme toegang tot uw terrein

In een fijne woning wilt u zich prettig voelen, dat begint bij het betreden van uw terrein.

Of u nu een laag hek of dat u een hoog en gesloten hek rond uw terrein heeft om ongewenst inzicht te mijden, u wilt comfort ervaren en iedere keer weer aangenaam verrast zijn hoe uw toegang oogt. De residential gates van HTC bieden daarom elegantie in uitvoering, vrijheid in esthetiek, gemak in gebruik voor de toegang tot uw woning, maar met de veiligheid en betrouwbaarheid van een hoogwaardig industrieel product én de zekerheid van een professionele organisatie.

Uw toegangspoort op maat gemaakt

Met HTC heeft u een veilig en professioneel product van een betrouwbare organisatie. Zowel de afmetingen als de stijl van de speedgate kunnen naar wens aangepast worden.

Elektrische hekken zijn er genoeg. Een toegangspoort die snel opent én tegelijkertijd volledig veilig is voor spelende kinderen, huisdieren en passanten is uniek. Zeker wanneer het product zeer hoogwaardig wordt afgewerkt (in opties naar keuze) en plug & play één dag geplaatst wordt op locatie. Uw wensen voor de toegangsverlening van voertuigen en personen maken we ook op maat. We integreren naar wens afstandsbediening (draadloos vanuit huis), intercom en uiteraard een verlichting huisnummer en brievenbus. Laat u informeren over de vele mogelijkheden die er zijn, zoals bediening vanuit huis en een video intercom.

Residential speedgates, het summum van design en veiligheid

Wanneer u uw privacy en veiligheid wilt borgen, kan HTC al uw wensen realiseren. De HTC speedgates zijn in de basis een hoogwaardig en robuust industrieel product, maar worden volledig afgewerkt volgens uw wensen.

Een toegang waarbij u nauwelijks hoeft te wachten bij het inrijden én die direct snel sluit na passage geeft u een gevoel van comfort en veiligheid. Dit kan bereikt worden met “open producten”, zoals speedgates met strakke spijlen of siersmeedwerk, maar ook met volledig gesloten voertuig entrees om inzicht te vermijden. Aan de entree kunnen bovendien allerlei vormen van toegangscontrole en bewakingssystemen gekoppeld worden.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!