Liefde voor vakmanschap

Van 12 tot en met 16 december waren de security experts van HTC parking & security te vinden op Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam. Ruim 60.000 bezoekers vanuit de hele wereld bezochten deze vijfdaagse beurs waar liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie centraal stonden. Het thema was dan ook niet voor niets The LOVE Edition.

Het beste uit de wereld van kunst, interieur, gadgets, fashion, sierraden, gastronomie, reizen, boten en auto’s werd hier gepresenteerd. Bezoekers konden volledige huizen, restaurants, galeries, tuinen en zwembaden bewonderen en aankopen. Zo is er voor ruim 250 miljoen euro aan transacties gedaan. Van horloges en luxe jachten tot complete vastgoeddeals. Stuk voor stuk waardevolle objecten die je als eigenaar liefhebt en daarom zo optimaal mogelijk wilt beschermen. Op een esthetische manier uiteraard. Want het oog wil ook wat.

Voor stijlvolle, hoogwaardige beveiliging in de vorm van exclusieve toegangspoorten en premium securityoplossingen konden de bezoekers terecht op standnummer 226. Hier kon men een soepel bewegende Speedgate live in actie zien en zelf ervaren wat wij bij HTC bedoelen met ‘making an entrance’. Nieuwsgierige vragen over de techniek, de werking en de vele designopties werden met liefde beantwoord door ons enthousiaste team.

Ook ontdekten geïnteresseerde bezoekers hoe zo’n volautomatische, robuuste toegangspoort naadloos past binnen iedere architectuur. Een knalrood hekwerk, een volledig transparante opstelling, een smaakvolle stalen constructie of toch liever een eigentijdse combinatie met robuust hardhout? De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit toonden ook de verschillende voorbeelden en foto’s op de stand aan. Denk aan de entrees van klassieke villa’s, moderne landhuizen en sfeervolle vakantiewoningen. Zelfs aan de andere kant van de oceaan. De service en dienstverlening van HTC parking & security is namelijk grenzeloos. Letterlijk en figuurlijk.

Ook grenzeloos was het plezier en enthousiasme waarmee wij vijf dagen lang op Masters of LXRY hebben gestaan. We hebben ontzettend genoten van de mooie reacties, warme belangstelling en oprechte interesse van alle klanten, relaties en geïnteresseerden. Hartelijk dank daarvoor aan iedereen die onze stand heeft bezocht. En wie weet, tot volgend jaar!


Terug naar overzicht