Architectural Solutions

Speedgates met architecturaal design

De personen entree wordt vaak gezien als één van de meest onderscheidende elementen van een gebouw. De voertuig entree is dat voor automobilisten. Steeds meer architecten onderkennen dit en streven ook voor deze entree naar “de eerste wauw van het gebouw”. HTC biedt speedgate platformen die een zeer grote mate van architecturale vrijheid mogelijk maken, terwijl de producten blijven voldoen aan performance en veiligheidseisen.

Relevant voor

De Kroon Schedeldoekshaven Den Haag

De Kroon Schedeldoekshaven Den Haag

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

Parkeer garage Amsterdam

Parkeer garage Amsterdam

Bibliotheek Utrecht

Bibliotheek Utrecht

Leveranciers ingang, Winkel Londen

Leveranciers ingang, Winkel Londen

Raad van State Den Haag

Raad van State Den Haag

The Wall Utrecht

The Wall Utrecht

Uniek design voor een uniek gebouw

De speedgates van HTC ogen bijzonder strak doordat alle techniek is opgenomen in de kolommen en vleugels. Zelfs alle bekabeling naar de panelen wordt door de scharnieren gevoerd. Daarnaast kunnen de vleugels van de speedgates worden voorzien van architecturale invullingen. Dit creëert een bijzonder hoogwaardig beeld voor de toegang voor voertuigen.

Voor naadloze integratie biedt HTC speciale façade versies, die geheel vlak in de gevels van gebouwen kunnen vallen. Alle speedgate platformen, maar met name de Xentry 3TP zijn te voorzien van elementen van uiteenlopende soorten materialen. Glas, hout, roosters en geperforeerde platen (art punch) en nog veel meer. Laat de gevelbekleding naadloos doorlopen in de speedgate of creëer juist een opvallend architecturaal statement. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees in het artikel over de entree van HTC hoe wij het zelf hebben aangepakt.

Onderdeel van de ruimtelijke omgeving

Voor een indrukwekkende voertuigentree tot een terrein wordt het design van de speedgate afgestemd op de vormgeving van het hekwerk. De speedgate platformen van de Xentry 3TP zijn ook hier de beste oplossing voor een architecturaal design.

Bij een architecturale speedgate zoekt HTC in samenwerking met de klant en de architect naar de perfecte oplossing. Er wordt een entree ontwikkeld waarbij het uiterlijk van de speedgate naadloos aansluit op het hekwerk. Uiteraard blijven daarbij alle functionaliteiten op het gebied van prestatie en veiligheid behouden. Trots zijn wij op het project op de foto hiernaast, dat is wat wij bedoelen met ‘making an entrance’.

Onze andere solutions

Heeft u een architecturale, mobiele, high security of algemene vehicle entrance solution nodig? HTC biedt u in alle situaties een veilige en gebruiksvriendelijke voertuigentree.

Speedgate as a service

Bij het Speedgate as a service model blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!