VVE Appartementen

HTC heeft ruim 30 jaar ervaring met voertuig entrees voor appartementencomplexen.

VVE Appartementen

HTC heeft ruim 30 jaar ervaring met voertuig entrees voor appartement complexen. De experts HTC adviseren VVE’s graag over oplossingen voor een veilige, mooie en gebruiksvriendelijke voertuig entree. Want alleen een goed ingerichte voertuig-entree met een hoogwaardige speedgate zorgt ervoor dat bewoners zich veilig en comfortabel voelen.

Relevant voor

Cruquius Amsterdam

Cruquius Amsterdam

Little C Rotterdam

Little C Rotterdam

Brigantijnstraat Den Haag

Brigantijnstraat Den Haag

Les Mouleurs Maastricht

Les Mouleurs Maastricht

Écht veilige en zorgeloze oplossingen

Een speedgate doet zijn werk pas goed als hij ongenode gasten ook werkelijk buiten houdt. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat de speedgate niet open te duwen is en snel sluit. Het snelle openen en sluiten voorkomt dat personen (makkelijk) achter een auto aan meelopen. Daarnaast hoort de speedgate veilig te zijn voor passanten en spelende kinderen.

HTC beschikt over diverse speedgate platforms voor appartementen. Hiermee kunnen wij maatwerk leveren voor een oplossing die is afgestemd op de gebruiksintensiteit en het benodigde beveiligingsniveau. De speedgates zijn daarnaast aan te vullen met loopdeuren en hekwerk. Zo krijgt u een goede inrichting en volledige afsluiting van de entree. Tot slot zijn de producten van HTC te koppelen aan alle gangbare toegangssystemen, en beschikken ze over veiligheidscertificaten van TÜV of KEMA.

Lage gebruikskosten met goed onderhoud

Bij de aanschaf van een speedgate is het belangrijk rekening te houden met service, onderhoud en levensduur. HTC neemt u graag de zorgen uit handen.

De hoge kwaliteit van de speedgates van HTC zorgt ervoor dat de producten een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vragen. Goed uitgevoerd onderhoud blijft wel essentieel voor een optimale werking en het laag houden van de gebruikskosten. Voor dit onderhoud biedt HTC diverse servicepakketten inclusief 24/7 ondersteuning, zowel fysiek op locatie als op afstand. Een andere interessante optie is ons model speedgate as a service. Bij dit model plaatst HTC de speedgate, blijft eigenaar en draagt de verantwoordelijkheid voor alle service & onderhoud. U investeert niet, maar betaald alleen voor het gebruik. Deze circulaire oplossing is financieel aantrekkelijk en bereidt de VVE voor op de toekomst.

De eerste wauw van het gebouw

Niet alleen “de voordeur” is de eye-catcher van veel appartementen complexen, ook aan de vormgeving van de voertuig-entree worden steeds vaker esthetische eisen gesteld. Daarom zijn de panelen van onze speedgates uit te breiden met diverse design opties.

Een speedgate van HTC is niet alleen leverbaar met spijlen. Met een scala van “invullingen” zijn de panelen van de speedgates vorm te geven. Zo kunnen er bijvoorbeeld elementen als roosters en plaatwerk op geplaatst worden. Panelen van andere materialen zoals glas of hout zijn eveneens een optie. Wij hebben design oplossingen voor verschillende prijsniveau’s.

Voertuigentree voor VVE: daar denkt HTC graag in mee

Veel bewoners van appartementencomplexen die lid zijn van een VVE klagen over slecht en traag functionerende, onveilige en verouderde draaihekken, schuifhekken of rolluiken bij de entree van de collectieve parkeervoorziening. Met het monteren van een HTC Speedgate behoren dit soort ergernissen tot het verleden. In dit artikel benoemen we de mogelijkheden en voordelen van de HTC Speegates voor VVE’s die op zoek zijn naar een veilige, snelle, comfortabele, duurzame en betaalbare entree voor hun parking.

Wilt u als VVE gaan investeren in een nieuwe voertuigentree waar alle leden jarenlang zorgeloos en tegen lage kosten gebruik van kunnen maken? Druk dan op de knop om het volledige artikel te lezen. Hier gaan we dieper in op de oplossingen welke HTC voor u kunt bieden.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!