Logistiek

Beveiligde toegang en controle

Op logistieke terreinen worden veel waardevolle goederen opgeslagen, tegelijk is er veel in- en uitgaand transport van goederen en personen. Dit maakt het een terrein met een verhoogd risico. Daarnaast is er veranderende TAPA en ISPC en regelgeving en wordt geautomatiseerde afhandeling van goederen steeds belangrijker. Ook hierin kan een moderne voertuig entree voorzien.

Relevant voor

Schiphol Express Schiphol

Schiphol Express Schiphol

ADPO Terminal Antwerpen

ADPO Terminal Antwerpen

Jumbo Woerden

Truckparking Rotterdam

Truckparking Rotterdam

Betrouwbare oplossingen voor logistieke terreinen

De beveiliging van de voertuig entree voor een logistiek terrein vraagt om specifieke oplossingen. Zo vraagt de afhandeling van vrachtwagens om een aangepaste vorm van beveiliging. HTC heeft de kennis en de producten voor professionele oplossingen die zich al tientallen jaren bewijzen.

HTC adviseert u bij de dimensionering en inrichting van de voertuig entree. Een goede inrichting zorgt ervoor dat chauffeurs goed geholpen worden en voorkomt schade bij in- en uitrijden. Speciaal voor perimeter situaties heeft HTC trackless speedgates ontwikkeld. Deze gates hebben geen geleiding aan de boven- of onderzijde, waardoor het transport geen belemmering ondervindt op het wegdek of in de hoogte. De speedgates van HTC zijn geschikt voor intensief gebruik en beschikbaar van 4 m tot 12 m breed. Dus ook in krappe situaties is een speedgate te realiseren (bijvoorbeeld bij schuin entree passeren). Tot slot biedt HTC mogelijkheden voor “technisch beheer op afstand” en diverse servicepakketten.

play_arrow_24px

Geautomatiseerde afhandeling van goederen

Moderne terminals automatiseren de volledige goederenstroom. Aankomende en vertrekkende goederen en transporten worden gescand. HTC kan de noodzakelijke sensoren installeren rond de Speedgates en de aansturing ervan integreren met de toegangscontrole of logistieke software.

Handelingen zijn steeds vaker geautomatiseerd: het verwijzen van de chauffeur naar de juiste locatie, het aansturen van transportmiddelen voor de afhandeling van de vracht, het vastleggen van de staat van transport en lading om claims te voorkomen of voor een goede afhandeling. In samenwerking met software partijen zorgt HTC voor het ontwerp van de toegang en de realisatie en installatie van de benodigde hardware, waaronder camera’s scanners en communicatie units.

Altijd een werkende speedgate

Zekerheid over beschikbaarheid is essentieel voor logistieke partijen. Bij HTC kunt u kiezen voor het model “Speedgates as a Service”. Dit is een oplossing die u garandeert van een goed werkende entree, zonder investering maar met vaste kosten gedurende de periode van gebruik.

Bij het model Speedgate as a Service blijft HTC eigenaar van de speedgate, en garandeert gedurende de contractperiode beschikbaarheid en veiligheid van de installatie. Voor u betekent dit geen investeringskosten, maar vaste kosten per periode op basis van het gebruik. Een oplossing die biedt wat u zoekt, namelijk de beschikbaarheid over een goed werkende voertuig entree zonder verdere zorgen. Daarnaast sluit dit model aan bij de eisen die de circulaire economie aan bedrijven gaat stellen.

Tijdelijke beveiliging van locaties

In sommige situaties heeft u snel een tijdelijke oplossing nodig. Bijvoorbeeld als een toegangspoort wordt aangereden of uitvalt, of er tijdelijk een extra entree nodig is voor bouwverkeer. De mobiele oplossingen van HTC zijn dan snel inzetbaar.

De mobile solutions van HTC  bestaan uit een reeks van oplossingen die geschikt zijn voor tijdelijke inzet bij locaties. Deze mobiele oplossingen variëren van een snel inzetbare voertuig entree voor een paar dagen tot een tijdelijke speedgate die integreerbaar is in een bouwweg. HTC levert deze systemen, onze partners zorgen voor de verhuur ervan.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!