Bouw

Beveiliging van de voertuig entree van bouwprojecten en bouwterreinen.

Succesvol bouwen

Beveiliging van de voertuig toegang van projecten die worden gebouwd én beveiliging van de bouwterreinen zelf. In beide situaties ondersteunt HTC aannemers om succesvol te bouwen, alsook bij de realisatie van circulaire doelen.

Relevant voor

Bouwen is een vak

HTC heeft al 30 jaar ervaring met het realiseren van voertuig entree oplossingen die hun waarde hebben bewezen. Zowel bouwers als gebruikers worden ondersteund.

Op basis van een bestektekst biedt HTC u per omgaande een offerte aan. U krijgt bij een aanvraag snel advies van onze binnendienst. Advies op locatie van onze RSE gecertificeerde adviseurs is ook mogelijk. Uiteraard kan HTC volledig conform BIM werken en in Revit tekeningen aanleveren. Van iedere opdracht worden tekeningen ter goedkeuring gemaakt.

Een eigen projectleider

HTC besteedt veel aandacht aan een goede samenwerking met aannemers. Zo krijgt elk project binnen HTC een eigen projectleider.

Om het bouwproject goed te laten verlopen krijgt ieder project een projectleider (PL) die het gehele project coördineert. Op deze manier heeft uw uitvoerder een vast contactpersoon die van alle ontwikkelingen in het proces op de hoogte is. Daarnaast produceert HTC de speedgates in Nederland en installeert deze met eigen teams. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte plaatsing. De plaatsing gebeurt meestal binnen een dag, waarbij er weinig belemmeringen zijn voor de overige bouwwerkzaamheden.

Efficiënte afsluiting van bouwlocaties

Wanneer u moet voldoen aan de nieuwe eisen op het gebied van (binnenstedelijke) bouwlocaties heeft u een goede entree nodig. Onze speedgate Xentry on Site is makkelijk plaatsbaar, sluit locaties volledig af en laat groot bouwverkeer ongehinderd passeren. Ook op locaties met beperkte ruimte.

Aan binnenstedelijke bouwlocaties worden steeds meer eisen gesteld. Zoals permanente beveiliging en het gesloten zijn van de bouwlocatie. Ook het voorkomen van inzicht valt hieronder. De panelen van de Xentry on Site kunnen daarom worden voorzien van (geprinte) doeken. Veel bouwlocaties zijn krap bemeten. De Xentry on Site opent zich binnen zijn eigen drager en heeft toch een doorrij-breedte van bijna 6 meter, zodat vrachtwagens schuin kunnen passeren. Het systeem bestaat uit één geheel, is snel te plaatsen en gaat meerdere locaties mee. Ook geautomatiseerde toegangscontrole wordt ondersteund.

Speedgate as a Service

Bij het concept Speedgate as a service krijgt u een speedgate in bruikleen en blijft HTC de eigenaar. Minder zorgen, geen dure investering én het is beter voor het milieu.

Sustainable entrance

Ook een speedgate kan bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Hoe? Lees het in het artikel sustainable speedgate.

Slimme Service met Xense

Xense verbindt een Xentry speedgate met het internet. Met deze slimme service kan HTC u 24/7 ondersteuning bieden, en de data geeft inzicht in het gebruik van uw speedgate.

HTC inzetten voor uw project?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor je bericht!