Super Trackless Speedgate op prefab fundatie

De Xentry STS is dé oplossing voor alle locaties waar efficiënte toegang voor auto- en vrachtverkeer essentieel is. Niet vreemd dus dat we deze trackless Speedgates regelmatig mogen installeren op logistieke locaties, in havens en op industrieterreinen. Doordat de Xentry STS geen geleiding aan boven- of onderzijde heeft, is de doorrijdhoogte onbeperkt en blijft het wegdek ononderbroken. Ideaal voor de doorgang van zware en hoge voertuigen. Bovendien is de Xentry STS met een breedte van 12 meter uniek in Nederland.

Naast een efficiënte toegang, is een optimale beveiliging natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor dit soort locaties en terreinen. Ook daarin blinkt de Xentry STS uit. Zo beweegt de Speedgate dermate soepel en snel, dat ieder voertuig ongehinderd in- en uit kan rijden. Het risico dat ongeautoriseerde voertuigen tegelijkertijd mee naar binnen kunnen rijden, is daarbij tot een minimum beperkt.

Maar hoe zit het met de toegankelijkheid en beveiliging tijdens de installatie? Door te kiezen voor een kant-en-klare oplossing op fundatie, kan de voertuigentree vrijwel direct in gebruik genomen worden. Hierdoor hoeft de toegang niet onnodig lang afgesloten te worden.

De Xentry STS op fundatie wordt volledig gebouwd, getest en gemonteerd in onze fabriek. Dit scheelt kostbare tijd tijdens de installatie en bovendien zijn de productieomstandigheden in onze fabriek optimaal. De complete constructie wordt vervolgens inclusief betonnen fundatieblok op de vrachtwagen geladen om op de plaats van bestemming in één adem door geïnstalleerd te worden. Na het aansluiten en instellen, kan de Speedgate direct in gebruik genomen worden. Kortom, de Xentry STS op fundatie is letterlijk een ideale ‘plug and play’ oplossing voor elke situatie waarin efficiëntie, snelheid en veiligheid een vereiste is.


Terug naar overzicht