Maak kennis met HTC service & installation

Al meer dan 25 jaar kunnen onze klanten rekenen op de hoogste kwaliteit, beste service en specialistische kennis. Op het gebied van innovatieve producten en baanbrekende projecten, maar ook qua service en installatie. Twee unieke vakgebieden die tot nu toe onder één noemer vielen. Met de groei en verdere professionalisering van ons bedrijf is het tijd om daar verandering in te brengen. Daarom hebben we al onze installatie-, service- en onderhoudswerkzaamheden ondergebracht in het zelfstandig bedrijfsonderdeel HTC service & installation B.V.

Een nieuw bedrijfsonderdeel betekent ook nieuwe administratieve gegevens, zoals een KvK-, bankrekening- en BTW-nummer. Deze gegevens zullen vanaf nu terug te vinden zijn op alle correspondentie en facturen van HTC service & installation B.V.. Wat betreft onze dienstverlening verandert er verder niets. Onze klanten mogen nog steeds hetzelfde hoge serviceniveau verwachten dat ze van ons gewend zijn.

Deze splitsing van bedrijfsonderdelen past naadloos in de toekomstvisie van HTC. Een visie waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan door aan de ene kant te investeren in de ontwikkeling van eersteklas parking- en security-oplossingen en aan de andere kant in slimme service op basis van de nieuwste technologieën. Met HTC parking & security en HTC service & installation kunnen we beide aspecten optimaal ontplooien. Zodat we duurzame, toekomstbestendige producten kunnen realiseren en tegelijkertijd in staat zijn onderhoud op maat uit te voeren en storingen nóg efficiënter te verhelpen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of wilt u graag meer informatie over onze service en dienstverlening? Onze experts van HTC service & installation B.V. beantwoorden graag al uw vragen via +31 88 027 70 89 of service@htc-ps.com.

KvK-, bankrekening- en BTW-nummer van HTC service & installation B.V.

KvK-nummer:
Bankrekeningnummer:
BTW-nummer:

765 982 68
NL66 ABNA 0428 1957 84
NL860694288B01

De gegevens van HTC parking & security B.V. blijven ongewijzigd.


Terug naar overzicht