Prettige uitstraling voor gerenoveerde parkeergarage Hakfort

De gemeente Amsterdam is in 2019 gestart met de renovatie van een aantal bewonersgarages in Amsterdam-Zuidoost. Parkeergarage Hakfort is er daar één van. Deze enigszins donkere en verouderde garage heeft een heuse metamorfose ondergaan, zodat het aansluit bij de wensen en eisen van deze tijd. Aan HTC parking & security werd gevraagd om de oude schuifpoort te vervangen door een moderne Speedgate.

Wanneer de oude toegangsdeuren dicht waren, ontnamen ze het zicht volledig. Deze onoverzichtelijke situatie was niet erg bevorderlijk voor een veilig gevoel van bewoners en bezoekers van de parkeergarage. Wij hebben deze oude schuifdeuren vervangen door twee betrouwbare en veilige Xentry 2TP Speedgates, voorzien van een open hekwerk en een loopdeuren. Hierdoor heeft de parkeergarage weer een prettige, toegankelijke en nette uitstraling gekregen. En niet geheel onbelangrijk: dankzij de solide aandrijving opent deze vandaalbestendige Speedgate snel en geruisloos. Fijn voor de automobilist en extra veilig.

Dit project bewees bovendien maar weer eens waarom we bij HTC een goede samenwerking en afstemming met opdrachtgever en aannemer zo belangrijk vinden. De vloer van de garage, waarop de constructie gemonteerd moest worden, was namelijk vrij dun. Dit hoeft zeker geen probleem te zijn, mits we hier op tijd op kunnen inspelen. Door aangepaste koppelingen naar de vloer en het plafond te gebruiken, konden we probleemloos en binnen de afgesproken tijd installeren. Met een mooi eindresultaat en naar volle tevredenheid van de gemeente. Binnenkort mogen dan ook aan de slag met de Speedgates voor de nabijgelegen parkeergarages Hoptille en Haardstee.


Terug naar overzicht