Officiële ‘Zonnestroom-overdracht’

Zonnepanelen voor personeel. Slim vooruitkijken noemen we dat.

Op vrijdag 6 december was het zover: de officiële ‘Zonnestroom-overdracht’. Een maand nadat de 1.104 zonnepanelen op het dak van onze fabriek in gebruik genomen zijn, kunnen ook onze medewerkers hun eigen zonne-energie opwekken. Een goed moment om daar officieel bij stil te staan.

Het plaatsen van de zonnepanelen past perfect binnen onze duurzaamheidsfilosofie. Werken aan een bestendige, leefbare en groene toekomst vinden we namelijk belangrijk. Dit doen we op verschillende manieren. Door te investeren in hoogwaardige materialen, efficiënte productiemethoden en innovatieve technologieën bijvoorbeeld. En nu dus met zonnepanelen op het dak van onze fabriek, waardoor we onze Speedgates volledig energieneutraal kunnen produceren.

Een belangrijke voorwaarde hierbij was, dat onze medewerkers zouden kunnen meeprofiteren van duurzame zonne-energie. En dat is gelukt! Dankzij de samenwerking met Zonnestroom Nederland ervaren verschillende medewerkers van HTC parking & security nu de pluspunten van zonnepanelen op hun eigen dak. Op voordelige wijze wekken zij hun eigen stroom op. Prettig voor de portemonnee en hartstikke duurzaam. Op die manier zorgen we bij HTC niet alleen goed voor de wereld en maatschappij om ons heen, maar ook voor onze medewerkers.

Dat noemen we slim vooruitkijken. Iets wat voor ons heel vanzelfsprekend is. Of het nu gaat om advies aan onze klanten, de visie voor ons bedrijf of de betrokkenheid van onze medewerkers. Bij alles wat we doen kijken we altijd naar het grotere geheel, zodat iedereen profiteert van nieuwe mogelijkheden, inzichten en technieken.


Terug naar overzicht