Speedgate as a Service, een duurzame oplossing

Duurzaamheid is de toekomst. HTC biedt hiervoor een oplossing met Speedgate as a Service: ons aanbod waarbij u geen Speedgate koopt, maar alleen betaalt voor het gebruik. HTC ontfermt zich daarbij ook volledig over hergebruik en recycling van het product en de materialen. Circulair Ondernemen schreef hier een artikel over.

Circulair Ondernemen

Circulair Ondernemen is het matchmakingplatform voor circulaire ondernemers. Het platform zet zich in voor het verbinden van ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden in de circulaire economie. Ze brengen hen in contact met experts uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Deze specialisten kunnen ondernemers ondersteunen bij specifieke vraagstukken. Circulair Ondernemen gelooft in de kracht van verbinding: “door samenwerking en kennisdeling bereik je méér. Sterker nog, in een circulair systeem kun je niet zonder elkaar.”

Speedgate as a Service

In het artikel wordt Speedgate as a Service uitgelicht, een duurzame oplossing voor voertuigentree. Bij onze Speedgate as a Service blijft het product eigendom van HTC. U hoeft daarom niet te investeren in het product, maar u betaalt alleen voor de prestatie die het product aan u levert. HTC zorgt daarnaast ook volledig voor service, onderhoud, herinzet en recycling. Daarbij garanderen wij dat de Speedgate aan het einde van de contractperiode nog even goed presteert als net na levering. We spreken een gegarandeerde prestatie af in de vorm van beschikbaarheid en veiligheid.  Doordat service en onderhoud wordt uitgevoerd door HTC, kunnen wij onderdelen en teruggenomen Speedgates zoveel mogelijk refurbishen en herinzetten. Dat verkleint enorm de CO2 emissie voor creëren van nieuwe grondstoffen. Ook het slim beheren van de Speedgates door het voorkomen van storing ritten draagt daaraan bij.

Meer weten?

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen? Lees meer over de Speedgate as a Service of bekijk onze Sustainability pagina.


Terug naar overzicht