Bezoek ons op Intertraffic van 29 maart tot en met 1 april in Rai Amsterdam

Het Intertraffic Event is een toonaangevende vakbeurs waar professionals over de hele wereld elkaar ontmoeten. Het is een tweejaarlijks evenement om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, veiligheid, parkeren, slimme mobiliteit en verkeersmanagement.

Secured by Design

Door zijn werkingsprincipe is de snelheid waarmee een Speedgate een perimeter opent en sluit één van de belangrijke veiligheidsfactoren. De beschermende schil is immers zo kort mogelijk geopend. Ontwerp parameters waarop Speedgates van HTC zich onderscheiden zijn de gecertificeerde weerstandsniveau’s tegen inbraak (RC2 t/m RC5), de mogelijkheid van ballistische bescherming (FB6) en overklimbeveiligingen maar ook veiligheid gerelateerde parameters als betrouwbaarheid en veilig gebruik. Op de beurs laten we dit graag zien aan de hand van een Xentry 3 met een RC2 en een RC4 vleugel en een trackless Xentry STS met overklim beveiliging.

Speedgate as a Service

Sustainability, veel bedrijven praten erover, HTC realiseert het. Door als enige partij gedurende 15 jaar een prestatie niveau te garanderen, de terugname van product en materialen te garanderen en de herinzet van materialen te maximaliseren. We doen dit door het product “as a service” aan te bieden, waarbij HTC eigenaar blijft (en dus voor alle service en onderhoud verantwoordelijk is) en u alleen periodiek een vaste vergoeding betaald op basis van gebruik. U vermijdt hiermee investeringen, weet exact hoeveel het gebruik van de Speedgate over de gebruiksduur kost maar bovenal wordt u geheel ontzorgt, want haalt HTC de gegarandeerde uptime niet, dan krijgt u geld terug. Daarnaast voldoet u met deze variant aan alle (toekomstige) duurzaamheidseisen zoals die gesteld gaan worden aan de (her) inzet van grondstoffen.

Wilt u ons bezoeken?

Heeft u ons niet kunnen bezoeken en bent u toch benieuwd naar onze speedgates, neem dan gerust contact met ons op.


Terug naar overzicht