Bezoek HTC op de Masters EXPO

De Masters EXPO is de meest exclusieve beurs voor lifestyle en exclusieve business in Nederland. Op deze beurs, voorheen bekend als de masters of luxury of de miljonairs fair, presenteert HTC zijn nieuwe lijn Residential gates, een speedgate lijn speciaal voor de particuliere markt.

Residential gates: veilig en elegant

De stand van HTC op de MASTERS EXPO staat in het teken van de nieuwe lijn residential gates. Op de HTC stand in hal 11 heet ons team u van harte welkom. Zij kunnen u alles vertellen over de residential lijn, geheel vrijblijvend natuurlijk. Deze lijn met lage, snelle vouwpoorten en exclusieve speedgates is speciaal ontwikkeld voor de particuliere markt. Zo is het uiterlijk van deze residential speedgates aan te passen aan uw smaak en wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gate met een elegante en moderne vormgeving, afgestemd op de architectuur van uw terrein of woning. Een gate die voor u voelt als thuiskomen en een positieve indruk maakt op uw gasten, maar wel onbevoegden buiten de poort houdt.

De residential gates bieden een veilige én gebruiksvriendelijke entree tot uw terrein of woning. De speedgates openen en sluiten snel, waardoor het risico op meelopen met een auto klein is. Met een speedgate van HTC heeft u een hoogwaardig industrieel product en de zekerheid van een professionele organisatie, HTC is al jaren Europees marktleider op het gebied van voertuigentrees. De speedgates worden bovendien geproduceerd in eigen beheer op onze productielocatie in Nederland.

Meer weten?

Wilt u zich alvast oriënteren of bent u niet in staat de EXPO te bezoeken?  Op de pagina voor de particuliere markt vindt u veel informatie over de speedgates voor particulieren.

Informatie Masters EXPO

Datum: 18 – 22 november
Locatie: RAI, Amsterdam
Stand HTC: Hal 11
Kaarten: mastersexpo.com/tickets of stuur een mail aan info@htc-ps.com er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor relaties.


Terug naar overzicht