HTC staat weer op de Security Essen beurs

De Security Essen, is de grootste beurs op het gebied van veiligheid in Europa, waar professionals over de hele wereld elkaar ontmoeten. Het is een tweejaarlijks evenement waar u nieuwste innovaties en ontwikkelingen ziet op het gebied van beveiliging van gebouwen, perimeter beveiliging, toegangsbeveiliging, brandbeveiliging en beveiliging van digitale netwerken. Deze editie zal plaatsvinden van 20 t/m 23 september

Mis dit niet

Mis dit event niet en bezoek onze collega’s op de stand (6A29). Zij vertellen u graag meer over alles wat HTC voor het beveiligen van de voertuigtoegang van permanente én tijdelijke locaties kan betekenen.

Secured by design, we geven graag toelichting over de gradaties van veiligheid die mogelijk zijn.. Ter ondersteuning demonstreren we de Xentry 3 speedgate met RC2 & RC4 beplating en voor de perimeterbeveiliging een trackless XENTRY STS met power fencing. De trackless speedgate garandeert beveiliging zonder belemmering voor verkeer.

Beveiliging van tijdelijke locaties, op de beurs hebben we modellen van de Xentry Mobile (evenementen en calamiteiten), de Xentry on Site (bouwterreinen) en de Checkpoint. Deze container voor defensie en politie is nu volledig gecertificeerd en kan zelfs met FB6 beplating worden uitgerust.

Gratis kaarten

U kunt gratis kaarten voor het event ontvangen door een e-mail met uw naam te sturen aan marketing@htc-ps.com onder vermelding van security essen.

Informatie Security Essen

Datum: 20 – 23 september
Locatie: Essen
Stand HTC: 6A29


Terug naar overzicht