Speedgate Checkpoint

XENTRY CHECKPOINT

Het Xentry Checkpoint heeft als doel om tijdelijke bescherming te bieden aan een locatie of onbemande voertuig-toegangverlening mogelijk te maken. Daartoe bestaat uit een fysiek en een digitaal concept.

Fysieke concept Checkpoint

Een zwak punt in een muur is vaak de ingang, vooral wanneer deze alleen wordt beschermd door een slagboom. De ingang moet zo massief zijn als de muur zelf, terwijl deze snel en kort opengaat wanneer een voertuig mag passeren. Het Xentry-Checkpoint is gebaseerd op een 20” container waarin een Trackless Speedgate en een spike-barrier zijn gemonteerd. Op deze manier is een muur van betonblokken, containers of Hesco’s naadloos gesloten. geopend biedt het toegang zonder belemmeringen voor alle soorten voertuigen.

DIGITALE CONCEPT XENTRY CHECKPOINT

Xentry-controlepunt wordt geleverd met Xense. Xense verbindt het controlepunt met internet en ondersteunt managers en servicemedewerkers met “predictive maintenance”, “remote diagnostics” en “remote support”. Dit biedt tal van mogelijkheden om de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak te vergroten en de onderhouds- en beheerkosten te verlagen.

Het Xentry-controlepunt kan worden uitgerust met extra sensoren ter ondersteuning van de identificatie, autorisatie en inspectie van voertuigen, personen en goederen. Op deze manier kan onbemande voertuigtoegangsverlening worden bereikt.

Transport & Installatie

Pin It on Pinterest