Parkeergarage Claxonate in Purmerend voorzien van Speedgates

De openbare parkeergarage Claxonate in het centrum van Purmerend is afgelopen oktober voorzien van een halve- en een dubbel-aangedreven Xentry 3TP Speedgate. Een oplossing die volledig aansluit bij de wens van de gemeente Purmerend om de parkeergarage beter toegankelijk te maken en een gastvrije uitstraling te geven.

De oude overhead-deuren van de parkeergarage waren aan vervanging toe. Bovendien wilde de gemeente de openingstijden per 1 november 2019 graag verruimen naar 24 uur per dag. Om dit te realiseren werden de oude deuren vervangen door spiksplinternieuwe Speedgates en kreeg een deel van de vloer een nieuwe coating voor meer grip.

Het resultaat mag er wezen. De entree ziet er dankzij de op maat gemaakte Speedgates een stuk toegankelijker uit en ook de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. De vouwhekken reageren snel en adequaat op ieder voertuig. Tegelijkertijd blijft de toegangsbeveiliging uiteraard gewaarborgd.

Zowel de gemeente als bezoekers zijn enthousiast. We hebben al veel positieve reacties ontvangen over de fantastische uitstraling en het grote gebruiksgemak van de nieuwe Speedgates.

Pin It on Pinterest

Share This