HTC Internationaal

Making an entrance, all around the world

De speedgates van HTC komt u wereldwijd tegen

Wat begon met een incidentele opdracht is inmiddels uitgegroeid tot een gestructureerde opzet voor internationale opdrachten. Zo heeft HTC één exportmanager en twee binnendienst medewerkers in dienst die zijn gespecialiseerd in internationale projecten. 

Inmiddels hebben we vaste partners in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Spanje, Ierland, Letland, Estland, en een eigen vestiging in het Verenigd Koninkrijk. Andere exportlanden zijn onder andere: Frankrijk, Finland, Hongarije, Portugal, Tsjechië, Rusland, en de Verenigde Staten. In grote lijnen doorloopt ieder project dezelfde route, of dit nu in Nederland of in het buitenland is. Van offerte en opdracht naar het tekenwerk, dan de productie en tot slot het transport en de Installatie.

Transport en installatie

Hoe krijgt HTC de speedgates op locatie? Dit hangt allemaal van het type product af. HTC verstuurt alles zo compleet mogelijk geassembleerd. Dat versnelt de installatie en vermindert het risico op fouten. Voor de STS Speedgate heeft HTC zelfs een ‘exportpallet’ ontwikkeld. Zo kan dit geheel geassembleerd en getest naar een locatie verstuurd worden. Daar hoeft de speedgate uiteindelijk alleen nog maar geplaatst te worden. 

Voor de installatie wordt een aantal vaste internationale partners goed getraind. Zij voeren eveneens het onderhoud en de service uit. Bij een eenmalig project zijn de afnemers minder goed getraind. In dat geval is HTC flexibel en wereldwijd inzetbaar voor het zelf verzorgen van zowel de montage als service. Zo bieden wij waar ook ter wereld kwaliteit.

HTC projecten van Azië tot Amerika

HTC heeft al heel wat exportprojecten mogen uitvoeren. Wat te denken van: Parkeergarages van Amsterdam tot Moskou, Ambassades van Den Haag tot Zuid-Korea, Datacenters van Haarlem tot Madrid, Vliegvelden van IJsland tot Los Angeles. Maar ook gevangenissen van Oslo tot Bonaire en nationale banken van Kopenhagen tot Riyad.

Daarnaast wordt HTC meer en meer voor high security projecten gevraagd, door innovatieve ontwikkelingen op het gebied van bescherming tegen inbraak (of uitbraak in het geval van gevangenissen), middels RC-gecertificeerde producten. Heeft u ook interesse in zo’n product of service? Wij vertellen u graag meer!

Speedgate bij Schiphol

Speedgate as a Service is dé oplossing voor Schiphol Express. Lees meer!

Ons team

Onze medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Maak kennis met een deel het team van HTC.

Sustainable Speedgate HTC

Wij willen de wereld doorgeven aan een nieuwe generatie. Lees hoe wij omgaan met sustainability.

Meer weten over Speedgate as a Service?

Wij denken met u mee en komen met passend advies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Bedankt voor uw bericht!