HTC met Xense op beurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

HTC stand 1.820, beurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren, 23&24 November

Ga hier naar de beurs voor gratis toegang

HTC parking & security lanceert op de beurs de levering van Xense. Xense geeft Xentry Speedgates een geavanceerde digitale verbinding en zorgt ervoor dat beheerders en servicepartijen real-time ondersteund worden in het gebruik en onderhoud van de Speedgate. Het maakt de Xentry zó betrouwbaar dat er 5 jaar garantie gegeven wordt.

 BordPredictive maintenance voorkomt stilstand door te zien wanneer componenten kapot dreigen te gaan en ze voortijdig te vervangen.
 KlokDiagnose op afstand verkort de downtime, doordat de beheerder en servicepartij direct worden geïnformeerd en geadviseerd over wat er moet gebeuren.
 GeldzakLagere kosten door effectiever beheer, niet alleen door het vermijden van storingsritten, maar ook doordat de afhandeling van een gemelde storing veel minder tijd kost voor beheerders en servicepartijen.
Daarnaast biedt Xense de mogelijkheid tot het combineren van video en Speedgate data waarmee aanrijschade verhaalbaar wordt. Ook wordt de integratie met moderne parkeermanagement systemen verbeterd door de digitale verbinding. Het maakt daarmee volledig beheer op afstand mogelijk en leidt tot meer tevreden klanten.

Terug naar overzicht