Onze projecten

Super Trackless Speedgate op prefab fundatie

De Xentry STS is dé oplossing voor alle locaties waar efficiënte toegang voor auto- en vrachtverkeer essentieel is. Niet vreemd dus dat we deze trackless Speedgates regelmatig mogen installeren op logistieke locaties, in havens en op industrieterreinen. Doordat de Xentry STS geen geleiding aan boven- of onderzijde heeft, is de doorrijdhoogte onbeperkt en blijft het wegdek ononderbroken. Ideaal voor de doorgang van zware en hoge voertuigen. Bovendien is de Xentry STS met een breedte van 12 meter uniek in Nederland.

Naast een efficiënte toegang, is een optimale beveiliging natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor dit soort locaties en terreinen. Ook daarin blinkt de Xentry STS uit. Zo beweegt de Speedgate dermate soepel en snel, dat ieder voertuig ongehinderd in- en uit kan rijden. Het risico dat ongeautoriseerde voertuigen tegelijkertijd mee naar binnen kunnen rijden, is daarbij tot een minimum beperkt.

Maar hoe zit het met de toegankelijkheid en beveiliging tijdens de installatie? Door te kiezen voor een kant-en-klare oplossing op fundatie, kan de voertuigentree vrijwel direct in gebruik genomen worden. Hierdoor hoeft de toegang niet onnodig lang afgesloten te worden.

De Xentry STS op fundatie wordt volledig gebouwd, getest en gemonteerd in onze fabriek. Dit scheelt kostbare tijd tijdens de installatie en bovendien zijn de productieomstandigheden in onze fabriek optimaal. De complete constructie wordt vervolgens inclusief betonnen fundatieblok op de vrachtwagen geladen om op de plaats van bestemming in één adem door geïnstalleerd te worden. Na het aansluiten en instellen, kan de Speedgate direct in gebruik genomen worden. Kortom, de Xentry STS op fundatie is letterlijk een ideale ‘plug and play’ oplossing voor elke situatie waarin efficiëntie, snelheid en veiligheid een vereiste is.

Parkeergarage Claxonate in Purmerend voorzien van Speedgates

De openbare parkeergarage Claxonate in het centrum van Purmerend is afgelopen oktober voorzien van een halve- en een dubbel-aangedreven Xentry 3TP Speedgate. Een oplossing die volledig aansluit bij de wens van de gemeente Purmerend om de parkeergarage beter toegankelijk te maken en een gastvrije uitstraling te geven.

De oude overhead-deuren van de parkeergarage waren aan vervanging toe. Bovendien wilde de gemeente de openingstijden per 1 november 2019 graag verruimen naar 24 uur per dag. Om dit te realiseren werden de oude deuren vervangen door spiksplinternieuwe Speedgates en kreeg een deel van de vloer een nieuwe coating voor meer grip.

Het resultaat mag er wezen. De entree ziet er dankzij de op maat gemaakte Speedgates een stuk toegankelijker uit en ook de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. De vouwhekken reageren snel en adequaat op ieder voertuig. Tegelijkertijd blijft de toegangsbeveiliging uiteraard gewaarborgd.

Zowel de gemeente als bezoekers zijn enthousiast. We hebben al veel positieve reacties ontvangen over de fantastische uitstraling en het grote gebruiksgemak van de nieuwe Speedgates.

Project: appartementencomplex in Den Bosch

Voor de parkeerkelder van een appartementencomplex in Den Bosch hebben wij twee Xentry Speedgates geplaatst. De bovenaangedreven Xentry 3TP Speedgates zijn uitgevoerd met enkele vleugels voor een grotere doorrijbreedte. Op deze locatie is gekozen voor een invulling met spijlen.

Overzicht van projecten

Pin It on Pinterest