Koning Willem-Alexander heeft interesse voor Xentry Checkpoint

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft op donderdag 31 mei 2018 een bezoek gebracht aan het Fieldlab SMART Base in Soesterberg om zich te laten informeren over de experimenten met innovatieve oplossingen bij de Landmacht. HTC parking & security is één van de veertien bedrijven die is geselecteerd voor deelname aan deze “basis van de toekomst”. Onze Business Innovation Manager, Stefan Morssink, heeft koning Willem-Alexander uitleg gegeven  over “Xentry Checkpoint”, de innovatie van HTC parking & security.

 

De tijdelijke Speedgate: Xentry Checkpoint

Het Xentry Checkpoint is gebaseerd op een 20” container, waarin een Trackless Speedgate en een spike-barrier zijn gemonteerd. Xentry Checkpoint biedt tijdelijke bescherming aan een locatie en kan uitgerust worden met extra sensoren, waardoor onbemande voertuigtoegangsverlening mogelijk wordt. Met deze tijdelijke Speedgate is een locatie te beveiligen tegen inbraak, ongewenste inkijk, klein kaliber vuurwapen en aanslagen met voertuigen.

 

MKB Innovatie Top 100

Naast de selectie voor de Landmacht, is Xentry Checkpoint ook geselecteerd voor de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100! Op 26 september maakt een jury de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend.

Meer informatie over Xentry Checkpoint?

Xentry Checkpoint
Xentry Checkpoint in het NOS Journaal
Xentry Checkpoint folder (Engels)
MKB Innovatie Top 100

Pin It on Pinterest

Share This