Nominatie Xentry Checkpoint MKB Innovatie Top 100

Afgelopen juli werd bekend dat Xentry Checkpoint van HTC parking & security genomineerd is voor een plek in de MKB Innovatie Top 100. Xentry Checkpoint is de mobiele voertuigentree oplossing voor terreinen, gebouwen of gebieden die tijdelijk vragen om een betere beveiliging en verscherpte toegangscontrole. Uniek is de hoeveelheid functionaliteiten die zijn samengebracht in deze mobiele unit, die direct ingezet kan worden. (zie animatie)

Checkpoint is ontwikkeld om toekomstige missies van Defensie veiliger en efficiënter te laten verlopen. Uiteraard is de tijdelijke voertuigentree ook toe te passen voor terreinen in andere sectoren.

Publieksprijs MKB Innovatie Top 100

De vakjury zal op 26 september 2018 de definitieve notering van de innovaties bekend maken en een prijs overhandigen. Naast de prijs van de vakjury, wordt ook een publieksprijs uitgereikt, waarbij het publiek kan bepalen welke innovatie het beste is. Vindt u dat de mobiele voertuigentree “Xentry Checkpoint” van HTC parking & security deze prijs verdient? Klik dan hier en breng je stem uit! Stemmen kan tot en met 25 september 2018.

Pin It on Pinterest

Share This