Een goede eerste indruk is goud waard en die begint al bij de entree. HTC parking & security weet daar alles vanaf, met zijn expertise in making an entrance. Met hightech Speedgates, exclusieve toegangspoorten en premium security-oplossingen is het bedrijf al meer dan 25 jaar een betrouwbare en innovatieve partner voor de meest uiteenlopende klanten. Van de beveiliging van ministeries tot de inbraakwering van villa’s. HTC parking & security vindt een veilige en stijlvolle oplossing voor iedere entree. Jij bepaalt daarbij zelf de architectuur en uitstraling. Of je nu van strak en modern houdt, van klassiek en landelijk of van industrieel. Tijdens de LOVE Edition kun je kennismaken met dé marktleider op het gebied van Speedgates. Deze volautomatische, robuuste vouwhekken zijn de ideale oplossing voor alle situaties waarin snelheid, betrouwbaarheid, security en design essentieel zijn. Zodat alles wat jij liefhebt goed beveiligd is. Ook als je er zelf niet bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan tijdens de Masters of LXRY naar stand 226 en maak kennis met onze security experts!

Op de foto van links naar rechts: Pascal Beuman, Marcel van Dijk, Peter Thun en Joey van Leeuwen

 

De Masters of LXRY wordt gehouden van 12 t/m 16 december in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de beurs

 

 

Pin It on Pinterest

Share This