December, de allerlaatste maand van 2019. De eindsprint is in volle gang en het moment om terug te blikken is aangebroken. Het was het jaar waarin we ons Experience Centre hebben geopend, Speedgate as a Service introduceerden en investeerden in een duurzame toekomst. Natuurlijk mochten we ook weer gave projecten realiseren en onze kennis delen met tal van opdrachtgevers. Kortom, een jaar om trots op te zijn.

Wordt 2020 dan een jaar om achterover te leunen en stil te zitten? Zeker niet! Ook voor komend jaar staan er geweldige dingen op de agenda. Houd onze website en social media dus goed in de gaten. Of abonneer je op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Namens alle medewerkers van HTC parking & security wensen wij je feestelijke feestdagen en een veelbelovende aftrap van het nieuwe jaar.

Ons kantoor is gesloten van maandag 23 december t/m woensdag 1 januari. Op 2 januari staan we weer in de startblokken om samen met onze klanten, partners en leveranciers mooie en innovatieve projecten te realiseren.

Natuurlijk is onze serviceafdeling tijdens de feestdagen gewoon 24/7 bereikbaar via +31 88 027 7089.

Pin It on Pinterest

Share This