Xentry Checkpoint in Business Challenge van de KvK
Xentry Checkpoint (10e plaats in de MKB Innovatie Top 100) is een van de “innovatie uitdagingen” in de Business Challenge van de KvK HI-tech. Een programma waarin “grote bedrijven” het MKB uitdagen om een bijdrage te leveren aan hun challenge van de toekomst en zo samen business te ontwikkelen. Checkpoint wordt door Defensie gezien als een kansrijke oplossing voor de militaire basis van de toekomst. Mede daarom is HTC gevraagd om Checkpoint in te brengen als uitdaging.

Xentry Checkpoint is een platform
Xentry Checkpoint is een mobiele voertuigentree oplossing in een container platform, die makkelijk te verplaatsen en snel in te zetten is. Doel is om in de container alle facetten bijeen te brengen om te komen tot “onbemande voertuig toegang verlening”. HTC realiseert alle aspecten rond fysieke veiligheid en de basis infrastructuur voor systemen die bijdragen aan het realiseren van het doel. Daarmee biedt HTC een platform aan andere ondernemers om hun technologie of systemen aan te dragen die het succesvol realiseren van onbemande voertuigtoegang verlening voor Defensie mogelijk maken.

Bekijk hier de challenge:

HTC parking & security daagt alle innovatieve mkb’ers uit
HTC parking & security daagt alle innovatieve mkb’ers uit om met ons deze uitdaging van de missie voor Defensie aan te gaan. Mis niets en meld je snel aan voor het online platform!

Pin It on Pinterest

Share This