UITDAGENDE ICT STAGE/AFSTUDEEROPDRACHT

UITDAGENDE ICT STAGE/AFSTUDEEROPDRACHT

Making an entrance … Smart

HTC is marktleider in Speedgates, snelvouwende hekken voor het reguleren en beveiligen van voertuigentrees in omheiningen en gebouwen. HTC wordt binnen het MKB gezien als koploper in de ontwikkeling van digitale dienstverlening. Daar is o.a. een IOT applicatie voor ontwikkeld, die eenvoud en gemak biedt aan beheerders en servicepartijen (www.htc-ps.com/xense).

HTC heeft een uitdagende stage/afstudeeropdracht voor een student HBO of WO richting ICT, Technische Informatica, Interface Design of andere relevante opleiding. Voor onze high tech Speedgates moet een app ontwikkeld worden (iOS en Android), inclusief backend server die via Bluetooth (LE) communiceert met een development board. De opdracht is tot en met proof of concept, maar kan uitgebreid worden tot een architectuuropzet voor een echt bèta systeem. De afstudeerder die wij zoeken heeft kennis en ervaring met front/backend (cloud-)systemen, apps bouwen voor beide platformen en heeft programmeerervaring in Python en/of C.

Neem voor meer informatie contact op met René Pals, 088 0277018. Direct solliciteren? Stuur dan een mailtje naar vacatures@htc-ps.com.

 

HTC parking & security deelt kennis en ervaring met de studenten

HTC parking & security deelt kennis en ervaring met de studenten

HTC parking & security heeft op donderdag 22 februari 2018 zijn kennis en ervaring gedeeld met de studenten van Essenzo. Onze commercieel manager, Marcel van Dijk, heeft deze “accountmanagers van de toekomst” getrakteerd op een enthousiast verhaal over HTC parking & security, waarbij uiteraard ruimte was voor een bezoek aan onze fabriek. Vol inspiratie voor de toekomst gingen zij naar huis en wie weet zien wij ze weer terug als trotse werknemers van HTC.

Inspirerende bijeenkomst bij HTC parking & security

Op dinsdagavond 20 februari 2018 hebben wij de Kring RijnGouwe van Jong Management mogen verwelkomen bij HTC parking & security voor een bedrijfsbezoek. Na een inspirerende presentatie over ondernemerschap en onze visie op tevreden gebruikers, hebben zij nog een kijkje mogen nemen in onze fabriek. Aansluitend was er ruimte om van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Monteur Buitendienst

Doel van de functie

Als Monteur Buitendienst ben je samen met de Eerste Monteur Buitendienst verantwoordelijk voor het monteren en inbedrijfstellen van onze hightech Speedgates in het binnen- en buitenland. Je denkt mee met het continu verbeteren van ons montageproces.

 

Wat doet een Monteur Buitendienst bij HTC?

 • vanaf HTC transporteren van de Speedgates naar de bouwlocatie
 • opmeten van de bouwlocatie en aftekenen van de ankers
 • opbouwen, monteren, afstellen, aansluiten en inregelen van de Speedgates
 • zelfstandig uitvoeren van eenvoudige installaties of deelklussen


Wat heb jij te bieden?

 • minimaal MBO-opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
 • affiniteit met werktuigbouw
 • je hebt passie voor je werk
 • VCA basis, heftruckcertificaat, BE-rijbewijs en VOP NEN 3140 zijn een pré

 


Wat heeft HTC te bieden?

 • een gedegen inwerkplan en –periode
 • ruime opleidingsmogelijkheden
 • werken in een groeiend en innovatief bedrijf met een open en informele cultuur
 • een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf) waaronder 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

 


Interesse?

Stuur je sollicitatie met CV naar HTC parking & security, t.a.v. Yvonne van der Kleij (HR Adviseur), vacature@htc-ps.com. Kijk voor meer informatie op www.htc-ps.com en/of neem contact op met Yvonne via bovengenoemd e-mailadres of op telefoonnummer 088 0277023.