NIEUWS

Innovatieve oplossingen op Building Holland

De komende dagen is de RAI omgetoverd tot hét innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Ons team, bestaande uit Marcel, Pascal en Joey, is ook aanwezig op Building Holland. Graag vertellen zij u over onze innovatieve oplossingen, mobiele Speedgates en Speedgate as a Service. Een bezoek aan onze stand (10.44) is zeker de moeite waard en gratis.

Lees meer

Speedgate as a Service op Building Holland

Speedgate as a Service is een compleet nieuw concept van HTC parking & security. Investeren is niet meer nodig om zorgeloos gebruik te maken van onze Xentry Speedgates. Daarnaast draag je met dit concept direct bij aan het circulair gebruik van grondstoffen en dus een duurzamere samenleving.

Lees meer

Rondleiding Coenecoop College

Op dinsdag 12 maart hebben een aantal geïnteresseerde leerlingen van het Coenecoop College mogen ontvangen voor een rondleiding in ons bedrijf. Na een korte presentatie, hebben zij het productieproces van een Xentry Speedgate van dichtbij bekeken! Hierbij hebben zij vragen gesteld over de gebruikte materialen, werkwijze en nog veel meer.

Lees meer

9 t/m 11 april 2019
Gratis naar Building Holland 2019

HTC parking & security is partner van Building Holland! Ontmoet ons op hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed van 9 t/m 11 april 2019 in de RAI (Amsterdam). Registreer direct voor gratis toegang en bezoek onze stand 10.44!

Lees meer

Feestdagen bij HTC parking & security

Ons kantoor is rond de feestdagen gesloten van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019. Vanaf woensdag 2 januari 2019 zijn wij weer aanwezig. Gedurende de bovengenoemde periode blijft de service 24/7 bereikbaar op: +31 88 027 70 89 Wij wensen u fijne...

Lees meer

Werkbezoek B&W gemeente Waddinxveen

Afgelopen week bracht het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Waddinxveen een werkbezoek aan HTC parking & security. Wij hebben ze laten kennismaken met ons bedrijf en de wereld van de Speedgates. Na een korte presentatie over ons bedrijf en een...

Lees meer

Xentry Checkpoint eyecatcher op Bright Day 2018

Bright Day* is hét tech fest van Nederland en Xentry Checkpoint was een van de grote eyecatchers op de stand van Defensie, het Deflab.  Bekijk snel de impressie over de “slimme poort” die Bright heeft gemaakt.

Lees meer

Dankbetuiging van het Ministerie van Defensie

Tijdens de Dag van de Ondernemer heeft een delegatie van Defensie een bezoek gebracht aan ons bedrijf. Vol trots kunnen wij vertellen dat wij een dankbetuiging hebben ontvangen van het Ministerie van Defensie. Generaal-majoor Cees Matthijssen (plv commandant landstrijdkrachten) en Maarten Spit (stafonderofficier voor Concept Development & experimentation) hebben dit document overhandigd aan directeur Peter Thun en Stefan Morssink (business innovation manager) van HTC parking & security.

Lees meer

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* verplicht
Nieuwsbrief en uitnodigingen ontvangen
** Klik hier voor het privacybeleid HTC parking & security

Pin It on Pinterest