Checkpoint; de nieuwe innovatie bij defensie

De innovatie bijdrage van HTC parking & security aan SmartBase, met de naam “Checkpoint”, is in beeld en wordt genoemd, waar het gaat om het controleren van voertuigen zonder dat er militairen aan te pas komen. De technologie hiervoor, tezamen met de fysieke bescherming tegen inbraak (Speedgate) en voertuig aanslagen (barrier) zit in straks in één 20” container. Niet alleen interessant voor defensie, maar ook voor festivals, bouwlocaties etc.

Bekijk hier het item

SMART CITY, SMART BUILDING, SMART ENTRANCE

HTC parking & security is partner van Building Holland! Op woensdag 18 april van 10.45 uur – 11.05 uur geeft onze Business Innovatie Manager, Stefan Morssink, de presentatie “SMART CITY, SMART BUILDING, SMART ENTRANCE” @ Inspirante Stage. In deze presentatie laat Stefan Morssink aan de hand van een uitgevoerd onderzoek de waarde van IOT technologie zien voor de verschillende processen rond voertuigentrees, van beheer en onderhoud tot aan de Customer Journey in een Smart Building.

Wilt u deze inspirerende lezing bijwonen of onze stand 12.005D bezoeken?

Klik hier voor uw gratis toegangskaart!

UITDAGENDE ICT STAGE/AFSTUDEEROPDRACHT

UITDAGENDE ICT STAGE/AFSTUDEEROPDRACHT

Making an entrance … Smart

HTC is marktleider in Speedgates, snelvouwende hekken voor het reguleren en beveiligen van voertuigentrees in omheiningen en gebouwen. HTC wordt binnen het MKB gezien als koploper in de ontwikkeling van digitale dienstverlening. Daar is o.a. een IOT applicatie voor ontwikkeld, die eenvoud en gemak biedt aan beheerders en servicepartijen (www.htc-ps.com/xense).

HTC heeft een uitdagende stage/afstudeeropdracht voor een student HBO of WO richting ICT, Technische Informatica, Interface Design of andere relevante opleiding. Voor onze high tech Speedgates moet een app ontwikkeld worden (iOS en Android), inclusief backend server die via Bluetooth (LE) communiceert met een development board. De opdracht is tot en met proof of concept, maar kan uitgebreid worden tot een architectuuropzet voor een echt bèta systeem. De afstudeerder die wij zoeken heeft kennis en ervaring met front/backend (cloud-)systemen, apps bouwen voor beide platformen en heeft programmeerervaring in Python en/of C.

Neem voor meer informatie contact op met René Pals, 088 0277018. Direct solliciteren? Stuur dan een mailtje naar vacatures@htc-ps.com.

 

HTC parking & security deelt kennis en ervaring met de studenten

HTC parking & security deelt kennis en ervaring met de studenten

HTC parking & security heeft op donderdag 22 februari 2018 zijn kennis en ervaring gedeeld met de studenten van Essenzo. Onze commercieel manager, Marcel van Dijk, heeft deze “accountmanagers van de toekomst” getrakteerd op een enthousiast verhaal over HTC parking & security, waarbij uiteraard ruimte was voor een bezoek aan onze fabriek. Vol inspiratie voor de toekomst gingen zij naar huis en wie weet zien wij ze weer terug als trotse werknemers van HTC.