Xense Data & Service

Rooseveltlaan 10, Utrecht

SMART CITY
SMART BUILDING
SMART ENTRANCE

SMART CITY
SMART BUILDING
SMART ENTRANCE

SMART CITY
SMART BUILDING
SMART ENTRANCE

Image is not available
Image is not available
Slider
xense

MAKING AN ENTRANCE … SMART

Veilig en comfortabel wonen en werken vraagt om een veilige en comfortabele toegang tot parkeerfaciliteiten. Een toegang die informeert, ontzorgt en kosten bespaart. En bovenal een toegang waar gebruikers op kunnen vertrouwen, die zonder inspanning open is voor bevoegden en gesloten voor onbevoegden.

XENSE, EEN WERELD AAN MOGELIJKHEDEN

Xense verbindt Speedgates en voertuigentrees met het internet en zorgt er voor dat gebruikers, beheerders en service partijen real-time ondersteund worden in het gebruik van de Speedgate. Dit geeft een wereld aan mogelijkheden om bedrijfszekerheid en gebruiksgemak te verhogen en onderhouds- en beheerskosten te verlagen.

met XENSE worden Xentry Speedgates nog bedrijfszekerder en gemakkelijker beheerbaar … tegen lagere kosten

predictive maintenance voorkomt stilstandPredictive maintenance voorkomt stilstand

Diagnose op afstand verkort de downtimeDiagnose op afstand verkort de downtime

Lagere kosten door effectiever beheerLagere kosten door effectiever beheer

Xense analyseert data

Xense, wat betekent dat voor u?

Management

Beheerders hebben inzicht in de prestatie van de toegang en het gedrag van gebruikers. Worden geadviseerd over preventief, correctief of reparatief onder-houd, waardoor deze met een minimum aan inspanning worden afgehandeld.

Monitoring

Inzicht in het gebruik van de Speedgate is de basis voor advies over goed gebruik, beveiliging en onderhoud. Gebruik van de Speedgate als sensorplatform biedt ongekende mogelijkheden.

IP operation

Koppeling met moderne toegangscontrolesystemen maakt veelzijdig gebruik en veilige bediening op afstand mogelijk.

Service partners & Remote support

Servicepartijen worden geadviseerd over de uit te voeren servicehandelingen en kunnen op afstand worden ondersteund door een specialist die “real-time” meekijkt in het systeem.

Proactive service

In geval van storing of aan-rijding wordt dit direct gecon-stateerd en kan de diagnose op afstand gesteld worden. Een voorbereide servicepartij kan de poort snel repareren. Bovendien is volstrekt helder wat er gebeurd is door het vastleggen en combineren van sensor en videodata.

Predictive maintenance

Stilstand wordt voorkomen en kosten be-spaard, door onderdelen die dreigen kapot te gaan voortijdig te vervangen tijdens een geplande preventieve servicebeurt.

DATASHEETS

downloadsDownload algemene Xense informatie

downloadsDownload Xense Service informatie

XENSE IN BEDRIJF – Status en performance van een Speedgate is 24/7 real-time inzichtelijk op apps en in het HTC service centrum

xense1

Xense

Xense