Slider

Bescherm wat je lief is

Een goede eerste indruk is goud waard en die begint al bij de entree. HTC parking & security weet daar alles vanaf, met zijn expertise in making an entrance. Met hightech Speedgates, exclusieve toegangspoorten en premium security-oplossingen is ons bedrijf al meer dan 25 jaar een betrouwbare en innovatieve partner voor de meest uiteenlopende klanten. Van de beveiliging van ministeries tot de inbraakwering van villa’s. HTC parking & security vindt een veilige en stijlvolle oplossing voor iedere entree. Jij bepaalt daarbij zelf de architectuur en uitstraling. Of je nu van strak en modern houdt, van klassiek en landelijk of van industrieel. Maak kennis met de voordelen van onze Speedgates. Deze volautomatische, robuuste vouwhekken zijn de ideale oplossing voor alle situaties waarin snelheid, betrouwbaarheid, security en design essentieel zijn. Zodat alles wat jij liefhebt goed beveiligd is. Ook als je er zelf niet bent.

Gratis security advies

Omdat elke situatie uniek is, ontvang je gratis persoonlijk advies die past bij jouw situatie. Onze gecertificeerde security experts vertellen je graag hoe je jouw entree veiliger, makkelijker en mooier kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op om persoonlijk en vrijblijvend security advies te krijgen. Dit kan telefonisch op nummer: +31 88 027 70 88 of per e-mail info@htc-ps.com.

Pin It on Pinterest